Over Ons foto

Ben je op zoek naar een gezellige stal waar je paard het hele jaar overdag naar buiten gaat, gevoerd, buiten en binnen gezet en uitgemest wordt, zodat je meer tijd hebt om te genieten samen met je paard, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Stal Rhijnauwen biedt pensionstalling aan voor een beperkt aantal paarden. De paarden en pony's hebben ieder een eigen stal, waarvan een groot deel voorzien is van een buitenluik. De stallen worden dagelijks uitgemest en voorzien van vers stro.

Wij voeren twee maal per dag. Het standaard menu bestaat uit brokken, voordroogkuilgras en hooi. Individuele voedingswensen, zoals bijvoorbeeld het voeren van supplementen, zijn uiteraard mogelijk!

De stal beschikt over een uitstekende 20 x 40 meter buitenbak met eb- en vloedbodem. Hierdoor zijn we het hele jaar door verzekerd van een goede bodem. In de zomer geen stof, in de herfst geen plassen en in de winter geen last van vorstperiodes. Ook onze longeerring, die voorzien is van een dichte, hoge en veilige omheining, is voorzien van een eb- en vloedbodem. Ook beschikken wij over een mooie overdekte paddock/rijbak van 20 x 40 meter. De paarden kunnen hier gelongeerd worden, los lopen en er kan uiteraard ook in gereden worden.

Verder beschikken we over een spuitplaats en diverse plaatsen waar de paarden gepoetst en opgezadeld kunnen worden.

In onze zadelkamer heeft iedereen een ruime kast tot zijn of haar beschikking. Ook is het mogelijk uw trailer bij ons op het terrein te stallen.

Huisregels
  • Alle paarden/ pony's moeten jaarlijks worden ingeent tegen influenza/tetanus.
  • Onder de 18 jaar en tijdens de lessen is het dragen van een veiligheidscap verplicht.
  • Er worden geen honden toegelaten.

Foto's 

van ons complex

foto
Een overzicht van ons complex.

foto
De 20 x 40 meter manege.

foto
De ruime en veilige longeercirkel.

foto
Onze overdekte paddock/rijbak

foto
Onze overdekte paddock

foto
De paarden genieten volop van hun rust.